2011. július 26., kedd

Gömöry Olivér: Egy köpőedény története - Jelenlegi ára: 2 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy köpőedény történeteA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A fővárosban elrendelik, hogy a higiéné érdekében minden községi hivatal és iskola köteles köpőedényt beszerezni. Az intézkedés igen dicséretes módon szolgálja a civilizáció általános előmozdítását, és nem mellesleg csinos kis üzlet is egyesek számára. A bürokrácia beindul, a hatóság intézkedik, és az abszurd történet végén egy szegény özvegyasszony halálához vezet a higiénikus köpőcsésze beszerzése az isten háta mögötti felvidéki faluban. A mikszáthi ihletettségű kisregény maró társadalmi szatíra, amely az előszót jegyző Tőzsér Árpád szavait idézve realista hitelű jellem- és környezetrajzát adja a múlt századforduló korrupt és kisszerű közéletének. Szerzője a felvidéki Pohorellán született, az utókor számára szinte teljesen ismeretlen Gömöry Olivér. A leletmentés és az újrafelfedezés szándékával megjelentetett kiadvány első felében B. Kovács István részletes tanulmányban mutatja be a szerző életét és alakját, aki kurta életműve ellenére is méltán foglalhatja el helyét a 19. század végének jó tollú kismesterei között. A fekete-fehér fényképekkel illusztrált kötet kolligátum formában, a bevezető és a kisregény magyar és szlovák nyelvű változatát is közölve jelent meg. ISBN: 978-80-969433-8-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 785 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:16
. Gömöry Olivér: Egy köpőedény története - Jelenlegi ára: 2 785 Ft

Fontos