2011. augusztus 27., szombat

Morris, Neil: Európa a középkorban - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Európa a középkorbanA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A sorozat többi tagjához hasonlóan az érett középkor (11-15. század) világát bemutató kötet is gazdag és jó minőségű, változatos illusztrációs anyag kíséretében, lapszélen futó kronológiák, térképek, valamint reprodukciók és fantáziarajzok segítségével kelti életre az európai kultúra arcát máig hatóan megszabó korszak történetét. A kötet ezúttal is egy általános, a kontinens egészét 1000-ben vázlatosan bemutató fejezettel indul, majd a feudális társadalmi berendezkedéssel ismertet meg. A továbbiakban a páros oldalakból álló fejezetek betekintést nyújtanak a keresztes hadjáratok és államok életébe, bemutatják a középkori élet fontos színtereit (várak, kolostorok, székesegyházak), az új társadalmi csoportok (kereskedők és bankárok), valamint a városok megszületését, illetve ízelítőt kapunk a legfontosabb régiók - Itália, Anglia és Franciaország, a Német-római birodalom és Spanyolország - történetéből. A könyvet a százéves háborút, a pestis pusztítását és Kelet-Európa történetét felvillantó fejezetek zárják. A művészetek és a kultúra területét is érintő kötet gazdag - színes reprodukciókat, rekonstrukciós és fantáziarajzokat, térképeket tartalmazó - illusztrációs anyaga teszi igazán elevenné, az iskolai történelemoktatást jól kiegészítő kiadvánnyá. ISBN: 978-963-19-6531-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 10:36
. Morris, Neil: Európa a középkorban - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Fontos