2012. január 11., szerda

Power Band Mágneses Karkötő Világoskék - Jelenlegi ára: 599 Ft

Az aukció a Világoskék karkötőre vonatkozik.
1db S-es, 2db M-es méret van.
Ha másmilyen karkötöt szeretnél szólj.
Származási Hely: USA
A Power Band egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, ezzel jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot. A végső hatás a magasabb fizikai teljesítőképesség nemcsak sport aktivitásoknál, hanem a mindennapi életben is.
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is – megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyozott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
Némelyik hullámhossz pozitívan reagál az Ön testével, némelyik pedig negatívan. Amikor a hologram kapcsolatba kerül az ön testének mágneses terével, lehetővé teszi neki a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakciót. Ennek következménye a jobb energiaáramlás az egész testben és a test jobb stabilitásában, erejében és hajlékonyságában nyilvánul meg.
Az egyensúly javítása
Az egyensúly azonnali javítása egy olyan tulajdonság, amely mindenki figyelmét felkelti aPower Band karkötő legelső felpróbálásánál. A jó stabilitás és egyensúly a siker alapjai bármely sport űzésénél.
Az egyszerű stabilitás teszt képes meggyőzni azokat az embereket is, akik elsőre bizalmatlanok a Power Band karkötővel szemben. Elég egy lábon állni, kezet széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részén nyomás alkalmazni fentről lefelé.
A Power Band karkötővel az ember azonnal érzi hogy a testtartása sokkal szilárdabb és nem olyan egyszerű elveszíteni az egyensúlyt mint a karkötő nélküli teszt esetén.
Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás
Mindennapi emberek, de az élsportolók is igazolják hogy a Power Band karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult. Egyszerű teszt elvégzése is ezt igazolja. Álljanak kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra – jobb kéz esetében jobbra, bal kéz esetében balra. Tekintetével kísérje a kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Band karkötővel ez a szög több fokkal is megnagyobbodik.
Erőnlét növekedés
Harmonikus áramló test energia a testi erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Legegyszerűbb tesztje ennek a kijelentésnek a megerősítésére a következő: álljon fel lábait összetéve. A kezeit engedje le a test mellett és a tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Az asszisztens ököllel egyenes lefelé irányított nyomást fejt ki az ön tenyerére. A Power Band karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából. A karkötővel viszont képes lesz sokkal nagyobb erőnek is ellenállni.
Power Band mindenki részére
Az utóbbi időben lehetőségünk nyílt a médiákon keresztül látni a Power Balance karkötő viselését világhírű személyiségeknél, színészeknél, Forma 1 versenyzőknél, jégkorongozóknál, kosárlabda játékosoknál, snowbordosoknál, szörfösöknél, golfjátékosoknál, futballistáknál és másoknál. De a forradalmi termék nem csak világhírű embereknek van szánva. Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Band hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszkezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
Ha bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan.
Postázom is.


Jelenlegi ára: 599 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 02:43
. Power Band Mágneses Karkötő Világoskék - Jelenlegi ára: 599 Ft

Fontos