2011. július 21., csütörtök

Új,Szexy extra mini sárga szoknya L-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Miniszoknyák bűvöletében
A miniszoknya olyan hatalommal rendelkező ruhanemű, amely elgyengíti az erősebb nemet, és feltüzeli még a legfagyosabb tekintetű férfiak libidóját is. Tipegj végig az utcán egy ízléses darabban, és élvezd a rád tapadó tekintetek áradatát.
A miniszoknya az egyetlen ruhadarab, amit a szoknyakedvelő nők az év bármely időszakában előszeretettel viselnek magukon, akár az anyai jó tanácsoknak ellenszegülve is.
Ha épp nem a strandra igyekszünk egy laza farmerszoknyában, akkor érdemes odafigyelni az összhatásra. Sárga miniszoknya mellé sokféle színt választhatunk, de törekedjünk arra, hogy a jó ízlés határain belül maradjunk. Mintás szoknyák mellé egyszínű felső dukál, lehetőleg olyan színűt válasszunk, ami szerepel a szoknya tarka színpalettáján. A sárga már rég nem az irigység színe. frissítsd fel ruhatáradat néhány sárga ruhával és kiegészítővel! De vigyázat válaszd a hozzád illő színárnyalatot! Szinte minden divattervező kollekciójában szerepelnek sárga színek.
Az ókori egyiptomiak, kínaiak, görögök és maja indiánok is hittek a fények és a színek gyógyító erejében.
A citromsárga kedvezően hat az idegrendszerre, az ítélő képességre, segíti a tárgyilagosságot, fokozza a szellem aktivitását. Ezért az értelem és a megértés színe. Látványa enyhíti a depressziót. A hasi idegközpontra is hatást gyakorol, ezért segítheti az emésztést. Akinek a citromsárga a kedvenc színe, általában jó beszélőképességgel rendelkezik és vezető egyéniség.
ÉS MOST LÁSSUK MIT KÍNÁLOK NEKED:
ÚJ, CIMKÉS, L-ES MÉRETŰ,  EXTRAMINI,  LILLI CHIC SZOKNYA
DERÉK: 39-46CM
HOSSZ: 31CM
RENDKÍVŰL RUGALMAS, ELLASZTIKUS AZ ANYAGA, EZÉRT NAGYON CSINOS ÉS KÉNYELMES.
A KÉPEKEN AZ M-ES MÉRETŰ VAN, DE AZT MÁR ELVITTÉK, EZ AZ AUKCIÓ AZ L-ES MÉRETŰRŐL SZÓL!!!!! !!
CSERE KÖSZI NEM ÉRDEKEL, EZEN KÍVÜL KÉRDEZZ SZÍVESEN VÁLASZOLOK!!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 00:46
. Új,Szexy extra mini sárga szoknya L-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos